top of page
 • Vilka tjänster erbjuder städX?
  städX erbjuder ett brett utbud av professionella städtjänster för både privata konsumenter och företagskunder. Dessa inkluderar för privatkunder hemstädning (regelbunden städning), storstädning (grundlig rengöring) och flyttstädning (städning i samband med flytt). Vi städar även semesterboenden och tillhandahåller bemanningstjänster för företag som behöver extra personal vid behov. Genom vår bygg -och renoveringsförmedling stöttar vi våra kunder med att välja rätt hantverkare ur vårat nätverk. Alla våra samarbetspartners har god ekonomi, goda referenser och de rätta certifikat och behörigheter som krävs vid vissa uppdrag.
 • Hur kan jag boka en städtjänst med städX?
  Du kan som företag och / eller privatperson just nu kontakta städX via kontaktformulär på vår hemsida, via telefon eller e-post för att få hjälp. Vi gör kostnadsfria arbetsplats - och hembesök vid behov. Inom kort kommer du att kunna boka våra tjänster här på vår hemsida.
 • Hur prisätts städtjänsterna från städX?
  Priserna för våra städtjänster varierar beroende på vilken typ av städning du behöver och storleken på ditt hem eller företag. Vi erbjuder transparenta priser och våra kostnader baseras på den specifika omfattningen av varje städuppdrag.
 • Hur fungerar RUTavdraget?
  RUTavdraget innebär att du som privatkund får en skattereduktion för att du använder städX tjänster. Avdraget görs på 50% av arbetskostnaden direkt på din faktura. Alla priser på städX hemsida är efter RUTavdrag. städX sköter all kontakt med Skatteverket. Läs gärna mer om Skatteverkets RUTavdrag här.
 • Är städX personal utbildad och pålitlig?
  Ja, all vår personal är noggrant utbildad och har genomgått en noggrann bakgrundskontroll i Polisens belastningsregister. Vi anställer endast pålitliga och kvalificerade medarbetare för att säkerställa att våra kunder får professionella och pålitliga städtjänster.
 • Kan jag anpassa min städtjänst efter mina specifika behov?
  Absolut! Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för att möta dina unika behov och preferenser. Du kan välja specifika städtjänster och städscheman som passar bäst för dig.
 • Hur kan jag ge feedback om städtjänsten jag mottagit?
  Vi uppskattar din feedback och strävar efter att leverera högkvalitativa städtjänster. Du kan ge feedback på Facebook, på Offerta eller genom att fylla i vårt formulär på vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst direkt.
 • Vilka områden erbjuder städX sina städtjänster?
  Vi erbjuder våra städtjänster i Malmö med omnejd som tex. Vellinge, Höllviken och Trelleborg. Vi strävar efter att vara tillgängliga för våra kunder i så många områden som möjligt. Tveka inte att kontakta oss även om du bor utanför dessa områden.
 • Hur kan jag kontakta städX för ytterligare frågor eller förfrågningar?
  Du kan kontakta oss genom att använda kontaktuppgifterna som finns på vår hemsida eller genom att ringa oss direkt. Vi finns här för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig med dina städbehov.
 • Vilka fördelar får jag som kund genom att välja städX?
  Som kund hos städX får du tillgång till professionella städtjänster som levereras av kvalificerad personal. Vi strävar efter att ge dig en ren och välkomnande miljö till dig eller dina kunder samtidigt som vi beaktar miljövänliga och hållbara metoder. Vår flexibilitet och kundfokus gör det möjligt för oss att skräddarsy tjänster för att möta dina unika behov och önskemål.
bottom of page